1 time
5.0
(1000) bedømmelser
Christoffer T Jønsson
Kom mel og salt i en skål. Rør mælken i til en klumpfri jænvning. Rør æggene i et ad gangen. Varm en pande, kom lidt olie på panden og bag tynde, lyse og ikke for tykke pandekager. Pandekagerne skal kun bages på den ene side. Pil øgene og hak dem. Rens porerne og snit dem fint. Skræl áblerne, fjern kærnehuset og hak dem. Hak champignon, bønnespirer og bambusskud. Brun kødet i margarinen i en stegegryde. Kom løg, porer, æbler, karry og de øvrige ingredienser i gryden og lad det svitse i nogle minutter. Smag det til og stil det til afkøling. Læg pandekagen på bordet med den bagte side opad - kom fyldet på - buk siderne ind - rul den forsigtig sammen og lim den med let pisket æggehvide.
Del opskriften
Flere opskrifter i samme stil
Stadig sulten?
Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)