Forårsruller

Clock Icon 1 time

5.0

Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon

(1000) bedømmelser

Christoffer T Jønsson

Default Image

Ingredienser

  • 1.00
    kg
    Hakket oksekød
  • 50.00
    g
    Margarine
  • 350.00
    g
    Løg
  • 2.00
    stk
    Porer
  • 2.00
    stk
    Æbler
  • 200.00
    g
    Champignon
  • 200.00
    g
    Bønnespirer
  • 200.00
    g
    Bambusskud eller hvidkål
  • 2.00
    spsk
    Kinesisk soya
  • 1.00
    dl
    Sherry
  • 3.00
    tsk
    Karry
  • 2.00
    tsk
    Chilli
  • 3.00
    tsk
    Salt
  • 1.00
    tsk
    Peber
  • 2.00
    fed
    Hvidløg

Sådan gør du

Kom mel og salt i en skål. Rør mælken i til en klumpfri jænvning. Rør æggene i et ad gangen. Varm en pande, kom lidt olie på panden og bag tynde, lyse og ikke for tykke pandekager. Pandekagerne skal kun bages på den ene side. Pil øgene og hak dem. Rens porerne og snit dem fint. Skræl áblerne, fjern kærnehuset og hak dem. Hak champignon, bønnespirer og bambusskud. Brun kødet i margarinen i en stegegryde. Kom løg, porer, æbler, karry og de øvrige ingredienser i gryden og lad det svitse i nogle minutter. Smag det til og stil det til afkøling. Læg pandekagen på bordet med den bagte side opad - kom fyldet på - buk siderne ind - rul den forsigtig sammen og lim den med let pisket æggehvide.

Del opskriften

Flere opskrifter i samme stil

Stadig sulten?

Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)

...

Rejesalat

Lad rejerne dryppe af i en si,...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Farmors Pandekager

Pisk det hele sammen og steg p...

Henning Renita Yde

30 minutter

...

Medisterpølse

Pil løg og hvidløg, kør dem sa...

Christoffer T Jønsson

1 time