1 time
5.0
(1000) bedømmelser
Christoffer T Jønsson
Pil løg og hvidløg, kør dem sammen med kødet gennem kødmaskinen. Opløs grønsagsterningerne i det lunkne vand og bland kød, mel, krydderier og æg. Tilsæt mælken langsomt, efterhånden som der blandes. Stil farsen kold i ca. 1 time. Læg de rensede svinetarme i lunkent vand i ca. 30 min. Skyl dem evt. igennem. Sæt pølsehornet på kødmaskinenm, del tarmene i længder på ca. 50 cm og træk dem på pølsehornet. Kør forsigtigt farsen igennem kødmaskinen, samtidig med der trækkes let i tarmen, så den fyldes jævnt. Den skal stoppes - ikke for fast og ikke for løst. Bind knude for enden af tarmene og frys i mindre portioner.
Del opskriften
Flere opskrifter i samme stil
Stadig sulten?
Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)