Medisterpølse

Clock Icon 1 time

5.0

Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon

(1000) bedømmelser

Christoffer T Jønsson

Default Image

Ingredienser

  • 6.00
    m
    Svinetarme
  • 1.00
    kg
    Kalvebov
  • 1.00
    kg
    Skinke
  • 6.00
    dl
    Mælk
  • 2.00
    dl
    Vand (lunkent)
  • 2.00
    stk
    Grønsagsterninger
  • 400.00
    g
    Løg
  • 240.00
    g
    Mel
  • 45.00
    g
    Middelhavssalt
  • 2.00
    tsk
    Peberblanding
  • 1.00
    tsk
    Ingefær
  • 1.00
    tsk
    Cayennepeber
  • 1.00
    tsk
    Muskatnød (revet)
  • 3.00
    fed
    Hvidløg
  • 3.00
    stk
    Æg

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, kør dem sammen med kødet gennem kødmaskinen. Opløs grønsagsterningerne i det lunkne vand og bland kød, mel, krydderier og æg. Tilsæt mælken langsomt, efterhånden som der blandes. Stil farsen kold i ca. 1 time. Læg de rensede svinetarme i lunkent vand i ca. 30 min. Skyl dem evt. igennem. Sæt pølsehornet på kødmaskinenm, del tarmene i længder på ca. 50 cm og træk dem på pølsehornet. Kør forsigtigt farsen igennem kødmaskinen, samtidig med der trækkes let i tarmen, så den fyldes jævnt. Den skal stoppes - ikke for fast og ikke for løst. Bind knude for enden af tarmene og frys i mindre portioner.

Del opskriften

Flere opskrifter i samme stil

Stadig sulten?

Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)

...

Rejesalat

Lad rejerne dryppe af i en si,...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Snyde-rødvinssovs

Denne snyde-rødvingssovs er ma...

Mathias Nielsen

30 minutter

...

Subuta

0. Denne ret spises bedst med ...

Daniel Runge Petersen

25 minutter