25 minutter
5.0
(1000) bedømmelser
Daniel Runge Petersen
0. Denne ret spises bedst med ris, så sæt ris over før du starter. 1. Skær kødet i mundrette tern, og bland med salt og sake. Lad det stå 10 minutter mens du fortsætter. 2. Skær grøntsagerne i kileformede terne. 3. Varm olien på mellem varme. Når olien er varm, frituresteg alle grøntsagerne en slags ad gangen bortset fra ananasen i 15-30 sekunder. 4. Dæk kødet let i en del af kartoffelstivelsen og frituresteg kødet i et par minutter indtil det er gylden-brunt. 5. Bland de resterende ingredienser til en sovs og varm blandingen i en wok indtil den begynder at tykne. 6. Tilføj kødet og alle grøntsager bortset fra ananas. Rør et par minutter. 7. Tilføj ananas og server med de kogte ris.
Del opskriften
Flere opskrifter i samme stil
Stadig sulten?
Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)