Subuta

Clock Icon 25 minutter

5.0

Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon

(1000) bedømmelser

Daniel Runge Petersen

Default Image

Ingredienser

  • 300.00
    g
    Svinekød
  • 0.50
    teske
    Salt
  • 1.00
    spiseske
    Sake
  • 0.50
    stk
    Brunt løg
  • 1.00
    stk
    Gulerod
  • 1.00
    stk
    Grøn peber
  • 1.00
    ring
    Ananas
  • 2.00
    spiseske
    Soya sauce
  • 2.00
    spiseske
    Ketchup
  • 3.00
    spiseske
    Sukker
  • 4.00
    spiseske
    Ris eddike
  • 1.00
    teske
    sesam olie
  • 2.00
    spiseske
    Kartoffelstivelse
  • 120.00
    ml
    Vand
  • 1.00
    nok
    Olie
  • 300.00
    g
    Ris

Sådan gør du

0. Denne ret spises bedst med ris, så sæt ris over før du starter. 1. Skær kødet i mundrette tern, og bland med salt og sake. Lad det stå 10 minutter mens du fortsætter. 2. Skær grøntsagerne i kileformede terne. 3. Varm olien på mellem varme. Når olien er varm, frituresteg alle grøntsagerne en slags ad gangen bortset fra ananasen i 15-30 sekunder. 4. Dæk kødet let i en del af kartoffelstivelsen og frituresteg kødet i et par minutter indtil det er gylden-brunt. 5. Bland de resterende ingredienser til en sovs og varm blandingen i en wok indtil den begynder at tykne. 6. Tilføj kødet og alle grøntsager bortset fra ananas. Rør et par minutter. 7. Tilføj ananas og server med de kogte ris.

Del opskriften

Flere opskrifter i samme stil

Stadig sulten?

Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)

...

Russisk salat

Begynd med afbagning. Smelt...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Rejesalat

Lad rejerne dryppe af i en si,...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Medisterpølse

Pil løg og hvidløg, kør dem sa...

Christoffer T Jønsson

1 time