30 minutter
5.0
(1000) bedømmelser
Christoffer T Jønsson
Begynd med afbagning. Smelt fedstoffet i en gryde, rør melet i og spæd med rødbedeeddiken og mælk. Lad stuvningen koge igennem. Tag den fra varmen, rør æggeblomme og olie i og smag til med sennep, salt og peber. Lad salatsovsen blive kold. Rør evt. lidt mere rødbedeeddike i, hvis sovsen er for fast. Hak løget fint eller riv det i. Skær rødbeder, bacon, æble og agurk i små terninger og bland det i. Kom salaten i en skål og garner med den hårdkogte æggeblomme, der er presset igennem en sigte.
Del opskriften
Flere opskrifter i samme stil
Stadig sulten?
Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)