Russisk salat

Clock Icon 30 minutter

5.0

Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon

(1000) bedømmelser

Christoffer T Jønsson

Default Image

Ingredienser

  • 25.00
    g
    Smør eller margarine
  • 1.50
    spsk
    Mel
  • 1.00
    dl
    Rødbedeeddike
  • 1.00
    dl
    Mælk eller suppe
  • 1.00
    stk
    Æggeblomme
  • 0.50
    spsk
    Olie
  • 1.00
    tsk
    Sennep
  • 1.00
    tsk
    Salt
  • 1.00
    tsk
    Peber
  • 1.00
    stk
    Løg
  • 4.00
    stk
    Syltede rødbeder
  • 2.00
    stk
    Syltede agurker
  • 1.00
    stk
    Hårdkogt æggeblomme
  • 2.00
    stk
    Røget bacon
  • 1.00
    stk
    Æble

Sådan gør du

Begynd med afbagning. Smelt fedstoffet i en gryde, rør melet i og spæd med rødbedeeddiken og mælk. Lad stuvningen koge igennem. Tag den fra varmen, rør æggeblomme og olie i og smag til med sennep, salt og peber. Lad salatsovsen blive kold. Rør evt. lidt mere rødbedeeddike i, hvis sovsen er for fast. Hak løget fint eller riv det i. Skær rødbeder, bacon, æble og agurk i små terninger og bland det i. Kom salaten i en skål og garner med den hårdkogte æggeblomme, der er presset igennem en sigte.

Del opskriften

Flere opskrifter i samme stil

Stadig sulten?

Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)

...

Kyllinger ovnstegte

Kyllingerne deles til halve, r...

Christoffer T Jønsson

1 time

...

Rejegeleer med sennepsdressing

I 4 portionsglas, der hver rum...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Den studerendes smagfulde kødsovs

Denne kødsovs er fuld af smag,...

Mathias Nielsen