Rejegeleer med sennepsdressing

Clock Icon 30 minutter

5.0

Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon

(1000) bedømmelser

Christoffer T Jønsson

Default Image

Ingredienser

  • 175.00
    g
    Rejer (pillede)
  • 250.00
    g
    Ærter (kogte)
  • 500.00
    ml
    Bouillon
  • 1.00
    fl
    Hvidvin
  • 8.00
    stk
    Husblas
  • 1.00
    behov
    Dild (klippet)

Sådan gør du

I 4 portionsglas, der hver rummer 2 dl. Lægges et lag klippet dild. Derefter fyldes glasset halv op med rejser og dernæst ærterne. Husblas lægges i koldt vand i 5 min., krammes op og smeltes i den varme bouillon, som er smagt til med hvidvin. Hældes lidt afsvalet i hvert glas, der fyldes helt op. Stilles i køleskab, helst til næste dag. Vendes og serveres med sennepsdressing: Creme faiche smagt til med sennep og klippet grønt

Del opskriften

Flere opskrifter i samme stil

Stadig sulten?

Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)

...

Fedt og fedtegrever

Fersk og røget spæk skæres i 1...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Råsyltede agurker

Du tager de 4 agurker og skære...

Solvejg jønsson

...

Subuta

0. Denne ret spises bedst med ...

Daniel Runge Petersen

25 minutter