Fedt og fedtegrever

Clock Icon 30 minutter

5.0

Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon

(1000) bedømmelser

Christoffer T Jønsson

Default Image

Ingredienser

  • 500.00
    g
    Spæk (fersk)
  • 500.00
    g
    Spæk (røget)
  • 500.00
    g
    Svinefedt
  • 1.00
    stk
    Æble (udkernet)
  • 1.00
    stk
    Løg (stort)
  • 1.00
    bdt
    Timian (frisk)
  • 2.00
    stk
    Laurbærblade
  • 1.00
    behov
    Fintsalt

Sådan gør du

Fersk og røget spæk skæres i 1 cm tern. Kommes i en gryde og koge ved ikke for stærk varme, indtil greverne er ved at blive let brune og sprøde. Gryden tages af varmen, grevene tages hurtigt op med en hulske og drysses ind imellem med fint salt. Gryden stilles igen på varmen, svinefedt, æble, løg, timian og laurbærblade tilsættes og det koger videre til løgene bliver brune i kanten. Det afkøles, til det kan hældes igennem en si, i en almindelig frysebokse og opbevares i køleskabet.

Del opskriften

Flere opskrifter i samme stil

Stadig sulten?

Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)

...

Snyde-rødvinssovs

Denne snyde-rødvingssovs er ma...

Mathias Nielsen

30 minutter

...

Fedt og fedtegrever

Fersk og røget spæk skæres i 1...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Medisterpølse

Pil løg og hvidløg, kør dem sa...

Christoffer T Jønsson

1 time