5.0
(1000) bedømmelser
Solvejg jønsson
Du tager de 4 agurker og skærer dem alle i tynde skiver, og putter dem op i en stor skål/syltetøjsglas. Hæld 1 kg sukker over i skål/syltetøjsglas, 100 g salt og 500 ml eddike. Hvis du har en dildkrone, kan den med fordel lægges i. Dildkronen skal skoldes i kogende vand for at fremhæve smagen inden den puttes i. Agurkerne skal nu stå i 10-14 dage i køleskabet, i den anvendte skål/syltetøjsglas. Herefter er de klar til at blive spist på lækre rugbrødsmadder eller som tilbehør til aftensmad.
Del opskriften
Flere opskrifter i samme stil
Stadig sulten?
Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)