Råsyltede agurker

Clock Icon

5.0

Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon

(1000) bedømmelser

Solvejg jønsson

Recipe Image

Ingredienser

  • 4.00
    stk
    Agurker
  • 1000.00
    g
    Sukker
  • 100.00
    g
    Salt
  • 500.00
    ml
    Eddike
  • 1.00
    stk
    Dildkrone

Sådan gør du

Du tager de 4 agurker og skærer dem alle i tynde skiver, og putter dem op i en stor skål/syltetøjsglas. Hæld 1 kg sukker over i skål/syltetøjsglas, 100 g salt og 500 ml eddike. Hvis du har en dildkrone, kan den med fordel lægges i. Dildkronen skal skoldes i kogende vand for at fremhæve smagen inden den puttes i. Agurkerne skal nu stå i 10-14 dage i køleskabet, i den anvendte skål/syltetøjsglas. Herefter er de klar til at blive spist på lækre rugbrødsmadder eller som tilbehør til aftensmad.

Del opskriften

Flere opskrifter i samme stil

Stadig sulten?

Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)

...

Rejegeleer med sennepsdressing

I 4 portionsglas, der hver rum...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Sennep

Eddike og vand lunes og florsu...

Christoffer T Jønsson

15 minutter

...

Den studerendes smagfulde kødsovs

Denne kødsovs er fuld af smag,...

Mathias Nielsen