5.0
(1000) bedømmelser
Mathias Nielsen
Denne kødsovs er fuld af smag, men er primært fyldt med billige ingredienser! Forberedelse: 1. Kom tomater og ricotta/hytteost i en blender og blend til du får en ensartet tomatsovs 2. Hak løg og gulerødder fint. Hvis ikke du bryder dig om konsistensen af disse, kan du koge dem bløde og blende dem sammen med tomatsovsen. Tilberedning: 1. Kom olie, løg og gulerødder i en gryde og rist det ved høj varme. Kom indholdet over i en skål. 2. Rist oksekøddet i olie ved høj varme til det får farve. Nogle af stykkerne må også meget gerne få brun farve. 3. Skru ned på medium varme og tilsæt tomatpuré. Rist tomatpuréen til det begynder at sætte sig fast 4. Tilsæt rødvin og skrab bunden fri for tomatpuré. 5. Kom grøntsagerne tilbage i gryden sammen med tomatsovsen og de røde linser. 6. Tilsæt rosmarin, timian og bouillonterningerne og lad kødsovsen simre 30-60 minutter.
Del opskriften
Flere opskrifter i samme stil
Stadig sulten?
Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)