Lauras Pizzasovs

Clock Icon 5 minutter

5.0

Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon

(1000) bedømmelser

Christoffer T Jønsson

Default Image

Ingredienser

  • 1.00
    dåse
    Hakkede tomater
  • 1.00
    dl
    Olivenolie
  • 1.00
    håndfuld
    Basilikum
  • 0.50
    håndfuld
    Timian eller oregano (frisk eller tørret)
  • 1.00
    spsk
    Tomatpuré
  • 1.00
    fed
    Hvidløg

Sådan gør du

Blancher hvidløg i kogende vand. Kom alle ingredienser i en blender og blend til til ensartet konsistens. Kan sagtens fryses i mindre portioner. Opskriften giver nok pizzasovs til cirka fem pizzaer

Del opskriften

Flere opskrifter i samme stil

Stadig sulten?

Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)

...

Den studerendes smagfulde kødsovs

Denne kødsovs er fuld af smag,...

Mathias Nielsen

...

Fedt og fedtegrever

Fersk og røget spæk skæres i 1...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Subuta

0. Denne ret spises bedst med ...

Daniel Runge Petersen

25 minutter