2 timer
5.0
(1000) bedømmelser
Christoffer T Jønsson
Vaskede, ituskårne tomater og æbler varmes langsomt op under låg til de safter og gnides gennem en grov sigte. Pillede løg og hvidløg, samt skrællet, ituskåret selleri koges 20 min i 1.5 dl vand dækket af et låg. Det pureres og blandes i tomatpureen sammen med salt, sukker og de øvrige tørre kryderier. Pureen koges 1 time før eddiken tilsættes og derefter ca. 1 time, til den er jævn, hele tiden under låg. Den indkogte pure måles, skummes og tilsættes atamon. Til hver liter tomatketchup bruges 2 tsk. atamon. Den hældes i atamonskyllede flasker, der lukkes til med det samme.
Del opskriften
Flere opskrifter i samme stil
Stadig sulten?
Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)