Tunfiskemousse

Clock Icon 30 minutter

5.0

Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon

(1000) bedømmelser

Christoffer T Jønsson

Default Image

Ingredienser

  • 3.00
    dåser
    Tun i olie
  • 250.00
    g
    Smør (blødt)
  • 1.50
    dl
    Creme fraiche 18%
  • 2.00
    tsk
    Citronsaft
  • 1.00
    tsk
    Salt
  • 1.00
    stk
    Brøndkarse
  • 1.00
    stk
    Hjertebrød eller flute

Sådan gør du

Hæld olien fra tunfisken. Mos tunfisken i en skål med en el-pisker eller gaffel. Tilsæt smør, creme faiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag mousseen til. Fyld den i fryseæsker og stil den i fryseren. Kan fint severes med tilbehør som brøndkarse, hjertebrød eller flute.

Del opskriften

Flere opskrifter i samme stil

Stadig sulten?

Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)

...

Subuta

0. Denne ret spises bedst med ...

Daniel Runge Petersen

25 minutter

...

Forårsruller

Kom mel og salt i en skål. ...

Christoffer T Jønsson

1 time

...

Lauras Pizzadej

Opløs gæren i en skål med lunk...

Christoffer T Jønsson

2 timer