2 timer
5.0
(1000) bedømmelser
Christoffer T Jønsson
Opløs gæren i en skål med lunkent vand. Brug 5 g gær, til koldhævning natten over, og 25 g gær, hvis pizzadejen blot kan nå at hæve i 1 time. Kom 1/3 mel, olivenolie og salt i og rør godt rundt til en ensartet konsistens. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen under omrøring. Drys lidt mel på køkkenbordet og ælt til sidst dejen sammen til en smidig dej med hænderne. Vask skålen, og læg dejen i skålen til hævning i ca. 45-60 min. Hvis den skal koldhæve skal den gerne ligge i køleskabet natten over. Drys lidt mel på køkkenbordet. Del dejen i to og form to runde pizzaer med hænderne på bordet. Pizzabunden kan med fordel laves på grillen, på en pizzasten. Grillen skal være så varm som muligt, gerne 250° C eller mere. Den kan også laves i oven med enten en pizzasten eller alm. bageplade. Her skal oven stå på 250° C på grill eller over/undervarme. Opskriften giver to pizzaer.
Del opskriften
Flere opskrifter i samme stil
Stadig sulten?
Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)