Lauras Pizzadej

Clock Icon 2 timer

5.0

Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon

(1000) bedømmelser

Christoffer T Jønsson

Recipe Image

Ingredienser

  • 25.00
    g
    Gær
  • 2.50
    dl
    Vand
  • 3.00
    spsk
    Olivenolie
  • 1.00
    tsk
    Salt
  • 500.00
    g
    Hvedemel

Sådan gør du

Opløs gæren i en skål med lunkent vand. Brug 5 g gær, til koldhævning natten over, og 25 g gær, hvis pizzadejen blot kan nå at hæve i 1 time. Kom 1/3 mel, olivenolie og salt i og rør godt rundt til en ensartet konsistens. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen under omrøring. Drys lidt mel på køkkenbordet og ælt til sidst dejen sammen til en smidig dej med hænderne. Vask skålen, og læg dejen i skålen til hævning i ca. 45-60 min. Hvis den skal koldhæve skal den gerne ligge i køleskabet natten over. Drys lidt mel på køkkenbordet. Del dejen i to og form to runde pizzaer med hænderne på bordet. Pizzabunden kan med fordel laves på grillen, på en pizzasten. Grillen skal være så varm som muligt, gerne 250° C eller mere. Den kan også laves i oven med enten en pizzasten eller alm. bageplade. Her skal oven stå på 250° C på grill eller over/undervarme. Opskriften giver to pizzaer.

Del opskriften

Flere opskrifter i samme stil

Stadig sulten?

Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)

...

Rejecocktail med karrydressing

Kommer senere...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Pickles

Grøntsagerne vaskes og skæres ...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Tunfiskemousse

Hæld olien fra tunfisken. M...

Christoffer T Jønsson

30 minutter