Pickles

Clock Icon 30 minutter

5.0

Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon

(1000) bedømmelser

Christoffer T Jønsson

Default Image

Ingredienser

  • 1.00
    kg
    Salatagurker
  • 500.00
    g
    Gulerødder
  • 200.00
    g
    Grøn peber
  • 400.00
    g
    Løg
  • 370.00
    g
    Hvidkål
  • 300.00
    g
    Blomkål
  • 100.00
    g
    Salt
  • 1.50
    l
    Eddike
  • 750.00
    g
    Sukker
  • 2.00
    spsk
    Gul sennep
  • 2.00
    spsk
    Colmann
  • 1.00
    spsk
    Gurkemeje
  • 3.00
    tsk
    Karry
  • 2.00
    tsk
    Chilli

Sådan gør du

Grøntsagerne vaskes og skæres i småtern, blomkålen deles i små muketter. Læg de forberedte grøntsager lagvis i et fad og drys dem med salt ind imellem. Dæk fadet med folie og lad det stå 12 timer. Lad grøntsagerne dryppe af, overbrus dem med koldt vand, lad dem dryppe af i et dørslag. Bland eddike, sukker og krydderier under omrøring til sukkeret er smeltet og bring det i kog. Tilsæt grøntsagerne op med en hulske og fordel dem i glassene. Giv eddiken et opkog og hæld den over grøntsagerne. VIGTIGT: Opbevar glassene et ikke for lunt sted.

Del opskriften

Flere opskrifter i samme stil

Stadig sulten?

Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)

...

Rejegeleer med sennepsdressing

I 4 portionsglas, der hver rum...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Rejesalat

Lad rejerne dryppe af i en si,...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Ketchup

Vaskede, ituskårne tomater og ...

Christoffer T Jønsson

2 timer