30 minutter
5.0
(1000) bedømmelser
Christoffer T Jønsson
Grøntsagerne vaskes og skæres i småtern, blomkålen deles i små muketter. Læg de forberedte grøntsager lagvis i et fad og drys dem med salt ind imellem. Dæk fadet med folie og lad det stå 12 timer. Lad grøntsagerne dryppe af, overbrus dem med koldt vand, lad dem dryppe af i et dørslag. Bland eddike, sukker og krydderier under omrøring til sukkeret er smeltet og bring det i kog. Tilsæt grøntsagerne op med en hulske og fordel dem i glassene. Giv eddiken et opkog og hæld den over grøntsagerne. VIGTIGT: Opbevar glassene et ikke for lunt sted.
Del opskriften
Flere opskrifter i samme stil
Stadig sulten?
Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)