Fuglereder

Clock Icon 30 minutter

5.0

Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon Star Icon

(1000) bedømmelser

Christoffer T Jønsson

Default Image

Ingredienser

  • 6.00
    stk
    Æg
  • 100.00
    g
    Mayonnaise
  • 1.00
    behov
    Karry
  • 1.00
    behov
    Salt
  • 1.00
    behov
    Peber
  • 1.00
    pynt
    Ansjoser eller benfri sild
  • 1.00
    pynt
    Kapers
  • 1.00
    pynt
    Karse

Sådan gør du

Æggene koges i 10 min. Afkøles og deles lige over på den lange led. Blommerne tages ud og moses gennem en sigte, røres sammen med mayonnaise, tilsættes karry, salt og peber efter behag. Blandingen kommes tilbage i de halve hvider, evt. med en teske el. en kagesprøjte, så blandingen topper lidt op. En halv ansjos lægges i en ring omkring blandingen, 5-6 kapers og lidt karse anbringes i ringen og fuglereden anrettes på et salatblad.

Del opskriften

Flere opskrifter i samme stil

Stadig sulten?

Hvis du kunne lide den her opskrift, tror jeg også du ville kunne lide de her tre. Ellers er du velkommen til at tjekke hele vores udvalg ud på opskriftsiden. (Lige nu bare 3 random)

...

Skinkesalat

Hak skinke og rødløg fint, bla...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Rejegeleer med sennepsdressing

I 4 portionsglas, der hver rum...

Christoffer T Jønsson

30 minutter

...

Den studerendes smagfulde kødsovs

Denne kødsovs er fuld af smag,...

Mathias Nielsen